Sälen

Vi åker tydligen ikväll till Sälen och jag är stressad som ett as. Trodde jag skulle få åka in till akuten med magsår igår kvällxD. Har jobbat hela helgen och har haft massor att göra. Älskling meddelade sina kompisar att han har FF (=Flickvänsfritt). Det ska faktiskt bli skönt att bara sitta i bilen i sex timmar, hade jag haft vinet hade jag korkat upp då för att lugna ner mig lite haha:P Det ska faktiskt blir riktigt mysigt att komma bort lite:) Är hemma på lördag kväll igen och på söndag ska jag till Laura för att boka en Londonresa, nice!


Sälen förra året

Torsdag

Känns som om det bara är körning och jobb nu mera. Kan man få det där jäkla körkoret nångång?! Börjar tröttna, dessutom börjar man känna sig lite väl bekväm på körskolan och är inte lika bra på att ta kritik längre:P "Hörru du, jag kan faktiskt det där!"
Åker iaf till fjällen nästa vecka:) Det blir jag, Jan, Erika,Christoffer och Ilja. Stackarn som får åka med två par.  

Måste säga att Sofie fahrman har en riktigt ball baddräkt! "Keep your bananas off my melons"xD

Helgen

Halloj!

En riktigt rolig och mysig helg har jag haft:) I fredags dansade jag, Sara och Sara B loss på Pure. Kul var det och ett helt okej ställe. Mötte Jan sen i stan och vi åkte hem till mig där jag vaknade upp med en riktigt bakissmällus. Stannade då hemma hela dagen med pizza och massa godis. Myyys.

Hinner inte skriva mer än det här för nu måste jag springa till bussen, Puusss!


.

Jag är riktigt arg och deppig så Jan sprang iväg för att köpa godis till mig:) Jag har världens bästa pojkvän.


Söndag

Laura räddade min kväll igår. Var riktigt uttråkad sen kom sötnosen över med en flaska vin och så gjorde vi mat:) Kom på ett eget hemligt recept, helt okej blev det:)

Nu är det dags för lägenhetsvisning, ännu en flytt. Jag som trodde att nästa gång jag flyttar skulle det vara när jag flyttar hemifrån men icke:P

Torsdag

Hallå sötnosar!

Jobbade i natt så nu har man slöat halva dan. Om en timme ska jag träffa Laura och ta en fika i Södertälje:) Efter det hem till Sara och sen jobbet igen.

Nyår- Helt ok. Inte mycket bilder blir det här eftersom min kamera är trasig. Pappa vägrar köpa en till mig eftersom jag haft sönder alla. Får köpa en i slutet av månaden;P Denna gång ska jag inte lyckas spilla nå öl eller vin över den.

Sånt här armband fick älskling av mig i julklapp:) Fast med Jan, Alexandra ingraverat såklart:)


RSS 2.0