Körkort!

KÖÖÖÖRKORT avklarat!:) Fan vad skönt, äntligen säger jag bara. Har redan fått skjutsa runt Lizzan och Jempa.

Valborg idag då. Är lite ledsen i ögat över att det inte blir nån Uppsala i år. Sara svek mig och åkte till Paris istället:( Blir nog att vara med Lillan och co. I think.


Valborg 08 i någon park i Uppsala. Vi var inte arton så det blev en fjortiskväll. Men kul hade vi!


Vaborg 09. Uppsala hos en hel massa olika personer och ställen:)

2010- Gammal och grå känner jag mig.

Söndag

Nu ska jag strax ut och övningsköra. Blir en tur ut till farbrors stuga på landet och sen ska jag hämta ut ett paket. En klänning, en tröja plus två par skor jag har beställt:)
Är så jäkla trött på den här körningen nu, ni får hålla tummarna på att jag klarar uppkörningen nångång!:P

I fredags var jag och Laura hemma hos Micke och Tony och drack lite. Jag var helt död så slocknade tidigt. Jobbade natt kvällen innan och sen drog jag direkt till gymmet och jobbade där hela dagen.. Nu säger körskolan att jag ska skita i allt jobb nästa vecka och bara köra?! Lätt för dom att säga som inte betalar räkningen.

Ska nog ringa och beställa tid till hårförlängning idag också:)


Onsdag

Hello!

En riktig mysdag har det varit. Efter körskolan mötte jag upp Sara och Laura i stan. Käkade lunch, gick till gamla stan och köpte oss glass och kaffe och satte oss vid kajen:) Det smides planer om fotboll, trav och Tomas Ledin. Ni vill inte veta.

Bjuds på lite bilder från Sandras skiva. Riktigt lycklat blev det! Mötte upp Sara efter jobbet. Satte oss på woken och käka och hoppades sedan på lite förkrök. Det ville de inte ge oss en söndag. Drog oss då vidare till Nivå där vi träffade Martina, Lollo och Sandra:) Sedan begav vi oss till Sandra S.

"Åååh det här blir ju nästa profilbild på fejjan!"

Sandra och Sara posar? Dansar? Porrar sig?

Har ganska kul åt något.


Resten ser förjävliga ut och går inte att visa.
På hemvägen för mig och Sara blir det dansades i gamla stans gator till arab musik. Somnades på bussen så vi vaknar upp i Södertälje. Busschaffören hade trott att alla gått av och nästa buss hem till mig går en halvtimme senare.. Jävligt lång väg hem blev det.

Time to sleep. Ska ta sju bussen imorgon in till ett möte-.-


Me, myself and my fake hair

Nu ska jag strax åka och möta upp Sara i stan. Sandras studentskiva ikväll!:) Sara har jobbat i stan så vi ska dra nånstans innan och käka och föra lite.

Hörs gullungar!


April 9

En riktig jobbarvecka har det varit. Från det ena jobbet till det andra, och nu är jag på jobbet igen. Det blir party på söndag istället på Sandras studentskiva:)

Annars har jag hunnit med både jobb, körskola, en sväng och sola och till Lillan för att hjälpa henne betala en räkning, haha pluttisen:)
 

Från Lillans överraskningsfest. Jag tycker att vi ser ganska balla ut;)


London

Hemma och sjukling. Jag och Lillan kom hem med feber och urininfektion. Låg och skakade under täcket i hotellrummet sista kvällen. Så kan det gå. Shoppat fick vi iaf!

Såhär såg väskan ut när vi åkte:


En liten del av det jag handlat:


Övervikt blev det påvägen hem så det var bara att proppa handväskorna fulla så man slapp betala för övervikten. Efter att ha klunkat barzadi och sagt adjöss till alkoholen så kunde vi checka in väskan. Även säkerhetskontrollen var en pina. Måste nog ha sett ut som en tjackhora trött och febrig, därför de gick igenom hela min väska och allt mitt smink och mobilen haha.

Hade världens bästa hotell iaf. Mitt på oxford street! Eftersom vi sett allt innan i London så var det bara oxford som gällde nu.

En dag käkade vi på ett ballt ställe där maten kom på rullbandet så var det bara att plocka det man ville ha:)


Började London med kaffe från Starbucks:

Ska göra stan:


Jag och Lillan har sagt att nästa gång det blir London så får det bli samma hotell igen. Bästa!
Har inte alls tagit mycket bilder. Får se om Lillan lägger upp något:)

Puss på er sötnosar!


RSS 2.0