:)

Det blev överraskningsfest för Lillan igår! Paff kan man säga att hon blev när det sitter ett helt gäng i hennes vardagsrum när hon kom hem. Riktigt kul var det! Glömde min kamera hemma hos Lillan så några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på:/

Sitter här med huvudvärk och gårdagens smink på mig som får vara på även ikväll på middagen hemma hos Sara. Jag orkar inte. Drar iaf hem rätt så tidigt, har ett plan till London att passa;)

Hey beautiful

Nu ska jag strax åka in till Skäris för att möta Sara och Laura. Sara jobbar där idag så vi ska luncha med henne och kolla lite presenter till födelsedagsbarn;) 
Imorgon blir det jobb till sju på gymmet, sen är det party och frågan är hur jag ska hinna göra i ordning mig? Inte så bra att stå jättesminkad på ett gym kanske.. På lördagen blir det också middag hemma hos Sara B som fyllt år och därefter utgång. Roligt med tanke på att jag på söndagen ska upp kl sju för att flyga till London;P Jag försöker intala mig själv, What the hell jag är ung, det går sådär.

Its a good morning

Idag är jag på ett strålande humör. Allt känns så jävla bra. Måste varit Mia Törnbloms Föreläsning igår som inspirerandexD haha. Jag, Lillan och mamma var på den igår för Lillans mamma hade biljetter från jobbet:) Skitbra var det iaf, helt amazing kvinna det där.
Lite synd om Lillan dock som fick höra samma babblande igen när det visade sig att hon redan varit på den där:P

Idag fyller min syster hela 13 år! Ska strax åka hem till pappa och gratta henne.

Fyra veckors hälsofreak

Nu har jag i lite mer än tre veckor skippat alla "vita produkter". Jag har gått ner tre kilo och fått mycket bättre hy och har mycket mer energi! Kommer att fortsätta vara strikt med de snabba kolhydraterna. Dessutom har jag inte alls ett lika stort behov av socker längre.

Det jag har undvikit är:
*Vitt bröd
*Smör
*Potatis, pasta, ris.
*Socker
*Alla drycker som lingondricka, juice mm eftersom det innehåller mycket socker.
*Jag har bara druckit vitt vin när jag varit ute. Bättre än öl och cider.
*Yoghurt



Har bara druckit vatten och kaffe. Hade jag inte fått mitt kaffe till råga på allt hade jag nog gått och skjutit någon.
Istället för godis har jag käkat nötter och blivit beroende av smoothies. Folk är nog trötta här hemma på att höra mixern som är igång hela tiden:P
Första veckan var hemsk. Jag var grinig, hade huvudvärk och var trött hela tiden. Kunde inte bära en kasse för att jag var så svag. Sen ställer kroppen om sig:)
Värt att nämna så har jag endast tränat en gång i veckan, och då bara kondition.


Söndag

Wiihoo i torsdags klarade jag teoriprovet!:) Bara uppkörningen kvar nu som jag kommer få göra om 711 gånger. Men det får faktiskt ta den tid det tar, jag orkar inte.

Helgen blev lugn för min del. I fredags var det jobb och mys med älskling, igår var vi i enköping och firade Erika och Jempa som fyllt/fyller år:) Nu ska jag snart åka och övningsköra och sen träffa Laura i stan:)


Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep

Är på jobbet nu. Blev mycket åkande för mig idag, skulle lämna nycklarna till gymmet långt bort åt helvete.. Och imorgon måste jag in igen för det blev tydligen mycket fel på anläggningen sen jag jobbade där, haha.

I lördags var det sex party hos Laura, hur kul som helst! Min underbara vän fyllde ju 20 år och allt! Det kom en tjej som visade lite sex saker som man sen kunde beställa;P Efter det drog jag, Lillan, Sara, Erika, Tom och Ohlsson in till Grodan. Jättelyckad kväll blev det! Dansade tills jag fick så jäkla ont i fötterna i mina skyhöga klackar så jag inte kunde stå upp längre. Jag och Erika bestämde då för att åka hem. Vägen hem var inte kul då en kille vägra fatta att vi inte ville prata med han. Vi ville sova.
Tog lite bilder från Lillans blogg:




Soool

Tog nyss en jättemysig promenad med Sushi och satte mig i solen. Man blir så mycket gladare när solen är framme:)



Nu har jag varit ledig i två dagar. Igår blev det fika med Laura och Sara i stan. Jag och Laura fantiserade om hur vårat liv hade varit om vi utbildat oss till elektrikerxD
Längtar som fan till London nu. Kollade in Tyras blogg som nyss vart i London och såg att hon bodde på exakt samma ställe där jag och Lillan ska bo när vi kommer dit:) Mitt på oxford street!


Drama never ever stop

Nu är jag hemma igen efter en helgs jobbande. Så idag blir det att göra stan med Sara och Laura:)

Åhh jag är så glad, hittade mitt minneskort till kameran som jag lagt undan nånstans eftersom kameran är trasig. Så nu gick inga gamla partybilder gick förlorade!

Hela klassen plus lärar Sara med piska drar till Maggan i juli! Hur ska detta sluta? Jag kommer tydligen ha en spion där också vid samma tidpunkt.


Your love is my drug



Pumpar musik och fixar mig. Älskar toalettbordet farsan köpte:) Ikväll blir det Malmen med Laura. Ska filosofera över livet med ett (två? tre?) glas vin. Jobbade ju nu i helgen och jobbar nästa, så man måste ju passa på när man är ledig. Ska dra kavajen över så har jag en after work style.


RSS 2.0