Geeky

Nyår. Jag har lust att gömma mig under täcket och sova innan klockan slår tolv. Det är inte kul längre när allt ska vara så hysteriskt OCH att man måste göra något. Först hade vi inte ett skit att göra och nu har man beslutsångest om vart man ska. Ingen verkar kunna bestämma sig heller. Aja, först blir det middag hos Laura med Fazz, Pernilla och Sara:) Sen är jag hundvakt på dagen snäll som man är, fast jag har sagt att jag vill ha en flaska vin som betalning:P

Bröt ihop idag också. Jag kan börja böla för riktiga småsaker, större saker går det inte för då är jag för stolt. Nu gällde det min nyårsklänning som var borta ur garderoben. Syster som vart i farten och som är långt ute på landet nu. Då blev jag "lite" ledsen- strax efter damp det ner en avi i brevinkastet med en annan klänning som jag har beställt. Sicken tur!


BIlder

Nu har jag sprungit runt i rea kaoset i två dagar. Trött man är på alla människor som knuffas och har sig. Tackar vet jag nätshoppingen. Stackars Jan drog jag med mig till alla skoaffärer i hela stan, han såg inte så glad ut:P.

Var och övningskörde idag också. Läraren frågade om jag har gått ner i vikt, haha. Jag såg så annorlunda ut tydligen. Hur fan ska man ta det?!

Här kommer det lite bilder från Egypten:):

Härlig bildxD

Städarn kom sen och skulle ha hundra bilder med mig och han på sin mobilkamera. Kände sig lite som en kändis.

Det skulle provas vattenpipa "Nånting var det i den här. Roligt som fan blev det"xD

En tur till Kairo blev det för att se pyramiderna, jag ser riktigt nördig ut.


Tillbax

Halloj!

Kom hem igår kväll. Har haft det skitbra verkligen hade gärnat stannat en vecka till. Att komma hem till snökaos i Sverige lockade inte.. Egypten var bättre än väntat faktiskt.
Bjuder på lite bilder från resan senare senare:) Är trött efter att ha vart och trängst i Skärholmen centrum idag för att köpa de sista julklapparna. Nu så är jag hos Jan, ska snart dra till morsan för imorgon åker vi till enköping och firar jul, älskling ska med:D

God Jul på er sötnosar:)

Måndag

Nu har jag packat för fullt. Åker till Egypten imorgon! Lite sorligt var det att säga hej då till älskling:/ Ses ju inte på över en vecka. Laura hann jag också med att träffa henne ser man inte heller på länge eftersom hon drar till Finland när jag kommer hem. 

Nu ska jag försöka sova en stund.. ska upp om fyra timmar:P 

Älskar dig Jan<3

Söndag

Heej!

Helgen spenderades med älskling. Blev matlagning i fredags som vi lyckades riktigt bra med:)Ingen matförgiftad här inte. (Lagade kyckling en gång och Jan spydde hela kvällen.) I lördags var vi instängda. Salem demostrationen. Poliser och avspärrat överallt. Bussarna gick inte så det var bara att vända om för oss två när vi hade tänkt att ta bussen. Att gå och köpa lite mat gick ju inte heller för att de hade stängt affären just den dagen också. Aja blev en riktig myshelg iaf:)

Nu på dagen har jag övningskört lite. Går finemang. Om man inte räknar med när jag skulle byta fil och höll på att köra rakt in i sidan på en annan bil. Då höll jag på att svimma. Ska snart dra iväg till Sara en stund, efter det blir det att dra till jobbet för att jobba natt.

Tillbaka

Heeej sötisar!

Fick ett litet ryck som ni ser och raderade gamla inlägg. Sen har Erika vart här också och fixat
så nu ska jag försöka börja om på nytt..
Annars är allting toppen bra! Jag trivs jättebra med jobbet som passar perfekt att ha just nu, jag har världens bästa pojkvän, underbara kompisar och ska till sol och värme på tisdag så man kan inte vara annat än glad:)  
Jag känner mig riktigt nöjd med allting i mitt liv.

Idag kom Sara förbi och väckte mig med frukost från Nancy's, mumsigt värre.  Sen var det meningen att hon skulle till skolan och jag in till stan för att fixa lite grejer, men eftersom jag är en person som tydligen har dåligt inflytande på folk så fick jag med henne som sällskap in till stan:) Kändes som att vara tillbaka till gymnasiet, sitta och tjata om vi inte kan ta en fika iställetxD

Nu är det dags att dra hem, är på jobbet:P

RSS 2.0