Mot Uppsala

Nu ska jag strax ta tåget mot Uppsala! Ska möta upp Erika där sen blir det fest hos nån och sedan utgång:) Niiice.


Onsdag

Igår natt sov jag hos Sara och igår höll Laura mig sällskap hela dan med lite playa del sol så man fick garva lite;P Fina vänner man har:) Nu ska jag in till stan och få lite färg på mitt bleka ansikte och handla lite så blir man också lite gladare.

.

Legat i mörkret i fosterställning och bölat. Tänkte sätta på korn där ett tag men då hade jag nog blivit galen. Ringer Sara istället som kommer med bilen, världens bästa<3

Lördag

I onsdags var det Lillans studentskiva, skitkul var det verkligen! Fast det var på viperroom:P
Förade på Nivå med dessa tjejer:)


Sen blev det toasnack med Erika tills vi blev utdragna därifrån av nån jobbarkille:


Vägen hem var nästan roligast då jag och Laura hade väldigt kul på bussen.
Blev även snack om mysteriet på greveholm då jag och Ohlsson tycker att det var den bästa julkalendern som nånsin har gjorts. Ska tydligen ha greveholm maraton också.

I alla fall måste jag berätta om min helvetes dag på jobbet igår. Jobbade på gymmet och när jag kom dit på morgonen skulle jag byta om i vårat förråd där. Det slutade med att jag blev inlåst. Kom fan inte ut! Dörren gick inte att rubba. Ringer Laura i panik och säger att jag sitter inlåst i förrådet på jobbet. Slutade med att jag får ringa till chefen som får komma dit och öppna dörren åt migxD hahaha!

Nu ska jag göra mig klar här hemma. Ska möta upp Laura, köpa fika och sen sätta oss ute:)


Söndag

Att vara bakis dagen innan man ska flytta är inte att rekommendera. Fy faan..Kvällen var riktigt kul iaf! Blev utgång i Södertälje med Jonas och co.







Jag lyckas med att glömma bort koden till bankomatkortet också..alltså ibland orkar jag inte med mig själv.

Nu kör vi

Igår blev det en myskväll med Jan, hade bokat bord på restaurang och sen gick vi till en bar och drack lite drinkar:)

Ikväll blir det party med Sara! Vi är arga människor idag som är trött på allt och alla så det blir att dricka en massa cider innan hemma hos Sara och sedan utgång. Har en känsla av att detta inte kommer sluta särskilt bra..


Onsdag

Väntar på att Sara ska komma och plocka upp mig, sedan drar vi till Laura. Det blir ikea för oss idag! Vuxenpoäng;P Jag flyttar snart med morsan så ska handla lite nya grejer till rummet och så.

Nu måste jag dra ut, puss på er!

RSS 2.0