Fredag

Riktig hetsig vecka! Har nu gått min tre dagars utbildning iaf och det har gått bra:) Nästa gång jag jobbar ska jag ta hand om hela anläggningen själv:/  Får se hur det går.

Nu ska jag dra till andra jobbet, jobbar inatt och även imorgon. Behövs pengar nästa månad då jag och Lillan drar till London!:)

Söndag

Igår kunde jag knappt röra mig. Så dåligt mådde jag. Fick iaf med mig två snygga tjejer hem;P Taxi fram och tillbaks till stan gratis, nice. Vi gjorde väl kvällen helt okej! Dock inget ställe jag går till igen, läskiga mäniskor och läskiga vakter.



Nästa vecka kommer vara riktigt stressig! Har så mycket att göra så jag kommer ligga helt död på kvällarna. Min utbildning börjar på det nya jobbet, där jag ska vara tis-tors hela dagarna. Sen jobbar jag natt så bara att dra till det andra jobbet direkt efter och sen har jag körlektioner inbokade. Snart dags för uppkörning:/

.

Utgång med Lillan och Sara. Pendeltågen går inte, sl kan ta sig nånstans. Så nu blir det färdtjänst får oss in till stan. Det går bra nu.

Torsdag

Fan vad jag har det bra just nu. London den 28 mars med världens bästa Lillan, en Magaluf resa är bokad i sommar med tjejgänget och ett till deltids jobb har jag nyss fått! Det kan ju inte bli bättre det här hörrnini. Eller jo, imorgon kan allting bli ännu bättre! Fast det är en liten hemlis än så länge. Jag är iaf numera också Gymreceptionist. Inte gynreceptionist som vissa hörde. Så nu blir det att köra järnet, kan ju inte stå där med hängröv.

Fiiiint hår jag hade:/ Dags att köpa nytt löshår. Haha jag och Laura typ 2008?xD


<3

Ikväll har Jan bokat bord på en restaurang i stan för oss två:) Väldigt mysigt. Så nu håller jag på och fixar mig för fullt,  imorgon har vi varit tsm i sju månader<3  

 


Lördag

Det blir att toffla ikväll. Skulle ut men är inte pepp nånstans. Istället har jag suttit framför prison break boxern som jag blivit beroende av och fnissat åt Sucres dåliga skämt som Jan säger att jag gör. Har en liten Crusch i honom. Väntar på Janisbananis nu, han har köpt med sig lite mat som vi ska göra och sen blir det mys:)

J"Men jag har haft den låten i huvudet hela dagen, kan vi inte bara lyssna på den så får vi det överstökat?"
Jag" Ja jag förstår. Det är så jag brukar tänka när vi har sex"

Den var inte uppskattad.

Fredag

Körlektion idag. Inte långt kvar till uppkörning nu:/ Efteråt köpa frukost för att ta med hem till Sara. Lite skitsnack och planering av magaluf resa:) Ska dra till en resebyrå på måndag för att fråga lite grejer som våran blonda hjärna inte förstod sig på.

När jag stod och väntade på bussen kom en trevlig kille i samma ålder och börja snacka med mig. Slutade med att vi satt och snacka om allt mellan himmel och jord under bussresan. När jag skulle av tackade vi för en trevlig pratstund och inget mer med det. Sånt gillar vi! Lite ressällskap utan några avsikter.

Nu kom älskling  som ska göra mig sällskap några timmar innan jag drar till jobbet:/

<3

Nu är London bokad! Jag älskar London. Det blir jag och Lillan som åker. Herregud jag och Lillan själva kan sluta hur som helstxD Massa shopping och party! Nu blir det nedräkning till den 28 mars.. -.-


London November 2008

Tisdag

Jag lever och har inte brutit något. Jag har lärt mig åka hyffsat bra med snowboard och har kommit underfund med att skidor inte är min grej. Eftersom det här tydligen blev årets bild så blir jag ju tvungen att lägga in den:


Meningen var att man skulle se proffsig ut, Jag ser både skitnödig och galen ut. 

Nu ska jag kila ner till Lillan en stund innan jobbet:) Får se om det blir något skojigt bokat.


RSS 2.0