Torsdag

Nu känns det att det är sommar. En SA har jag blivit= Sommar alkis.
Roliga dagar har man haft! I fredags grillade vi flickor hemma hos mig och bjöd sedan in oss till Micke för lite chill. Lördagen var det jag, Laura, Sandra och Sara B hemma hos Jocke med ett gäng killar och körde lekar, haha. Mysdag med Sandra på söndagen och igår var det uteservering och segling med Erika. Satte oss först på Snaps och sedan plockade killarna upp oss med båten i Liljehomen och så körde vi ut till Vaxholm:) Mysigt.
"Erika vi måste nog ta oss igenom den här break up krisen nu. Det här funkar ju inte längre"

Även hela denna helg är planerad och nästa också! Sånt gillar vi.


VIP på Vipen.

Shiiit vilken crazy night vi hade i ondags!;) Blev Uppsala för min del. Åkte först hem till Erika och gjorde lite mat och fixade oss. Sen drog vi på förfest hemma hos Rebecka och spelade nostalgi musik. Vilket jag önskade hos Djn sen. "Jag vill höra den där hitten som var 1993 du vet?"xD Även ragg på bartendern "Hur mycket kostar ditt nummer då?"

Drog sedan vidare till VIP. Gillar Rebeckas formulering "Det var vi som var VIP på vip". Hamnade hos några grabbs där sen efter att jag blivit förföljd av en liten skitunge. Efterfest blev det med allsång och dans. Sen blev jag trött och skulle ta Erikas nycklar och åka hemxD Först efter att ha blivit lovad kaffe, Subway dagen efter och solning i stadsparken så stanna jag kvar. Det var bra gjort! För nästa dag blev det segling i det fina vädret med några av grabbsens båt.




 Segling dagen efter:




Ikväll måste det firas! Fått antagningsbesked om att jag kom in på komvux nu i höst. Ska plugga Matte.
Så nu ska jag tjata till mig lite mys på malmen ikväll från nån stackare med ett, två glas vin.

Måndag

Första lediga semesterdagen. Jag klättar redan på väggarna. Har gått omkring i en cirkel hemma och bara glott på allt, städat lite. Tvättat. Sen det blev slut med Jan har jag stressat, jobbat och gjort saker hela tiden. Nu sitter jag här och har inte ett skit att göra. Fult väder är det också.

Helgen var i alla fall trevlig och fartfylld! I fredags drog jag och Sara ner till Lillan och drack lite vin. Sen drog vi till Skrapan där Alex och hans kompis var. Trevligt värre! I lördags blev det en tripp till Trosa där det blev pannkakor och cider på krogen. Lite dans, sedan donken och hemgång.

Ska nog ta en promenad till biblioteket, låna lite böcker jag kan underhålla mig med och sedan dra till gymmet.. låter bra.


I'm with the party rock crew

Fartfyllda dagar har det varit. Roliga och stressande. Har nu ett tredje jobb denna sommar så vet inte hur allt ska gå ihop:s Jag och Laura har blivit kompanjoner;)

Vart och köpt bil nyss också!!:D Födelsedags present några veckor i förskott av pappa.. En liten Nissan;P
Jag tror nog att jag skippar idén jag och Laura hade om att vi skulle lacka den rosa.

Vad händer denna kväll då? Sara kommer om ett tag, ska dricka lite vin och hoppas på bättre tider. Nä men håller tummarna på att något händer.


Student tider

Jag och Erika taggar till:



Lill kusinen tog studenten idag så ikväll blir det utgång med 91:orna. Han lät inte alls för glad över att jag och Erika ska dyka upp där:P

Onsdag

Kvällen i Uppsala var riktigt kul! Började kvällen med lite Eurovision, vilket jag och Erika inte uppskattade särskilt mycket. Vi drog vidare ner på stan, dansandes.





Kvällen flöt på alldeles för fort. Slutade med att vi festade med ett hårdrocksband och deras manager, haha.
Väntar på en inbjudan till deras spelning. Hela kvällen kom det iaf fram folk och frågade om jag och Erika var syskon, och ännu värre. Tvillingar?! Haha.

Ska snart dra in till stan med Sarorna och betala resten av maggan resan:) Ikväll blir det att fira Lillan som tar studenten idag!:D:D

RSS 2.0